Aníta Einarsdóttir

Aníta Einarsdóttir2018-06-30T09:55:05+00:00

Navn: Aníta Einarsdóttir
Alder: 20år
Profession: Jeg er studerende
Bopæl/område: København
Uddannelse: Business Administration and Service Management med focus på Innovation

Baggrund:

Jeg har nok prøvet alle sportsgrene der findes, men har trænet karate da jeg var yngre i 8/9 år og har et sort bælte i det, ellers har jeg trænet i et fitness center siden 2012, og har stillet op i bikini fitness 2 gange her i 2018 til NC18 og Iron Rebel Show hvor det gik over alle forventninger.
Nu nyder jeg at styrketræne og dyrke CrossFit i min fritid.

Hvad mener du at sundhed er: Sundhed i mine øjne er ret simpelt at have det godt, hvis man spiser det man får det godt af og træner det man synes er sjovt så skal det nok gå alt sammen. Kroppen er ret god til at fortælle os hvad den kan lide og hvad den ikke kan lide og hvis man bare lytter til det så kan man have det rigtig godt. Sundhed er at føle sig tilpas i sin krop og i sit sind.

Dit bedste råd til kvinder som gerne vil have en sundere livsstil:

Mit bedste råd er at starte stille og roligt, og finde noget man synes er sjovt. Man kan for eksempel starte til noget sport med en ven/veninde eller begynde at spise lidt sundere alternativer til dagligt og finde en eller anden balance i det der passer til ens hverdag. Vi starter alle et sted og gode ting tager tid og tålmodighed.

0

Din varekurv