Tortillia Pizza, masser af smag med få kalorier


Nemt!!! Pizza på den nemmeste og nok en af de sundeste måder lige her 😉

 

Pizza…. hvem kan ikke lide pizza? men dem man får udefra er jo det man kalder “junk food” – med med meget lille næringsværdi og meget høj kalorieindhold, det vil sige vi ikke får meget kvalitet til kroppen for alle de kalorier som vi indtager når vi napper den nemme løsning nede på hjørnet ved pizzamanden. Bevares, vi har jo ikke selv altid tiden til at stå og ælte en dej, men jeg har denne løsning til jer som jeg tror i vil synes om. I kan snildt bruge en tortillia pandekage, dem man bruger som wrap til mexicansk, som bund. Det fungere faktisk overraskende godt og kan både bruges som aftensmad og som frokost. Dertil er det LANGT sundere og ikke mindst BILLIGERE alternativ til pizzamandens fedtede pizza.

 

du kan jo helt selv bestemme hvad du ønsker på din pizza, men her er min version:

 

Tortillia Pizza NEMT

2 personer

Pr.stk Kcal 361

Protein: 31gr

Kulhydrat: 38gr

Fedt: 7,7gr

 

ingredienser :
8 skiver kalkunbacon
100gr easis ketchup
200 g hytteost, 1,5%, Cheasy
2 stk tortilla, rugwraps

1 håndfuld spinat
100 g cherrytomat (gul og rød) halveret
1/2 Rødløg i tynde ringe
pynt basilikum, frisk

fremgangsmåde

tænd ovnen på 200grader, varmluft.
beklæd en bageplade med bagepapir og lig din kalkunbacon på, sæt dem herefter i øvnen på miderste rille.
imens tager du en anden bageplade og beklæder med bagepapir, smør dine tortilia med ketchupen, fordel herefter løgringe og fordel herefter hytteosten ud over, tilsæt salt og peber.
Hold øje med din kalkunbacon, de skal være sprøde når du tager de ud og lader dem dryppe af på noget køkkenrulle.
herefter bager du dine tortillia til hytteosten er smeltet.
Pynt herefter med ønsket grønt og kalkunbacon.

 

 

voila !!! så kan gæsterne bare komme – du kan også lave forskellige slags og skære dem ud i stykker, servere så alle prøver lidt forskelligt.