FAQ

FAQ2018-06-11T13:29:58+00:00

Hvem er Camille Wagner?

Camille er født i 1988 og tidligere bodyfitness-atlet. I dag arbejder hun som personlig træner, onlinecoach og kostvejleder. Hun har fundet sin egen opskrift på sundhed og elsker at lære fra sig. Hun træner selv styrke og er afhængig af at se resultater hurtigt – og det er den tilgang, hun har brugt i udviklingen af MissFits produkter. Når du ikke har al tid i hele verden til holde din krop i form, så skal du også have noget ud af din træning.

 

Kan man få personlig træning hos Camille Wagner?

Det kan du – både face to face-undervisning og onlineforløb. Du finder alle informationerne på cwtraining.dk.

 

Hvordan er ambassadørerne udvalgt?

Det vigtigste i udvælgelsen af ambassadørerne har været at finde en flok seje, inspirerende og ærlige kvinder, der elsker MissFit-ideen lige så meget, som vi selv gør. Og det gør vores ambassadører. Derudover har det været centralt, at de er vidt forskellige. Ingen mennesker er ens, og det der motiverer dig, er ikke nødvendigvis det som motiverer din veninde. Hos MissFit kan du sandsynligvis finde en ambassadør, der er det samme sted som dig – og som du kan blive motiveret af.

 

Får ambassadørerne penge for at reklamere for MissFit?

Alle ambassadører har sagt ja til at være med, fordi de er vilde med MissFit og selv har oplevet, hvad produkterne kan gøre for dem – og fordi de gerne vil hjælpe dig og alle andre til at finde jeres opskrift på det sunde liv.

Som tak for at de bidrager til bloggen her på MissFit, får de en andel af de produkter, deres følgere køber – og I får naturligvis rabat på de produkter, I køber gennem jeres ambassadør. Det manglede da bare.

 

Jeg vil gerne være ambassadør for MissFit – hvad gør jeg?

Lige nu leder vi ikke efter nye ambassadører, men du er velkommen til at sende en mail – så kigger vi på det.

 

Jeg har en ide til et MissFit-produkt – hvem kan jeg kontakte?

Vi vil altid gerne høre fra vores kunder med ros, ris og gode ideer. Kontakt os her.

 

Hvor lang tid går der, fra jeg har bestilt, til jeg modtager mine MissFit-produkter?

Vi sender alle bestillinger med GLS, og fra ordren er afsendt fra lageret, går der typisk 1-2 hverdage, før du har pakken. Der kan være længere leveringstid i forbindelse med helligdage og højtider.

 

Hvor leverer I til?

Vi leverer til hele verden.

 

Der er noget i vejen med mit MissFit-produkt – hvad gør jeg?

Det er vi kede af at høre! Tag kontakt til os – så finder vi ud af, hvad der er galt og bliver enige om, hvorvidt der er grundlag for ombytning eller returnering.

 

Kan jeg få bytte eller returnere MissFit-produkterne?

Såfremt produkterne ikke er pakket ud eller taget i brug, kan du altid bytte dem til andre varer. Du kan returnere inden for 14 dage efter modtagelsen. Bemærk at returfragten er på egen regning.

0

Din varekurv