Hvem er Missfit

Hvem er Missfit2018-07-11T16:21:24+00:00

TRÆN NÅR DET PASSER DIG, OG FÅ DEN KROP DU DRØMMER OM

MissFit er træningshjælp, der er skræddersyet til dig og dit liv – og en metode, der hjælper dig til at få den krop, du altid har drømt om.

 

* Vil du se effektive resultater med en træningsmetode, der matcher din livsstil?

* Vil du have en superstærk krop med kvindelige former?

* Synes du, det er uoverskueligt at komme i gang med at træne?

* Har du svært ved at finde en rytme i din daglige træning?

* Er din hverdag så presset, at du har brug for at kunne træne derhjemme?

* Har du brug for et udfordrende kick i dine træningsrutiner, så du får de resultater, du jagter?

Så er MissFit lige noget for dig!

 

Vi hjælper dig nemlig med at finde din egen styrke. Uanset hvilket niveau du er på lige nu. Træningen fokuserer på at opbygge en stram og fit kvindekrop, for vi elsker nemlig de kvindelige former – og især en rigtig god booty!

Et træningsfællesskab med plads til alle

Men MissFit er meget mere end træningsprodukter. Bag MissFit står personlig træner Camille Wagner, og hun har ønsket at skabe en individuel træningsmetode, der fungerer i en travl hverdag – og et træningsfællesskab, hvor du altid føler dig accepteret og velkommen. Her er sammenhold og plads til alle – uanset hvor du begynder, og hvor du gerne vil hen med din krop. Sundhed er nemlig individuel, og MissFit vil hjælpe dig med at finde frem til den bedste version af dig selv.

Alle kvinder fortjener nemlig en krop, de har det godt i – både med og uden tøj på!

 

Inspiration og motivation fra ambassadørerne

Ærlighed er noget af det vigtigste i et fællesskab. Derfor er MissFit teamet op med en flok seje, inspirerende og frem for alt ærlige ambassadører, der er så forskellige, at du altid kan finde en at spejle dig i og få motivation fra. Her kan du få gode råd, blive inspireret til nye øvelser, følge med i hvordan de andre MissFit’ere har det og læse ægte beretninger fra deres sunde liv.

For på samme måde som du nemmere kommer op af sofaen og ud at løbe, hvis du løber sammen med veninde, sådan er det også med MissFit. Vi er et åbent univers, hvor vi kan dele både de små sejre og de irriterende bump på vejen. Vi fejrer dig, når du når dit delmål, og vi giver opmuntring, hvis motivationen ikke er i top. MissFit er med andre ord din bedste træningsveninde.

 

Velkommen til – vi glæder os til at træne med dig!

0

Din varekurv