Michella Celina Dønvild

Michella Celina Dønvild2018-06-30T09:50:49+00:00

Navn: Michella Dønvild
Alder: 23 år
Profession/uddannelse: Jeg studerer Ernæring og sundhed og bliver professionsbachelor i sommeren 2019. Derudover er jeg personlig træner, holdinstruktør og fitnessinstruktør.
Bopæl/områd: Københavnsområdet (Brøndby)

Baggrund

Jeg har altid holdt af at være aktiv og det er i dag en stor del af mit liv! Da jeg var helt lille, så jeg min genbo lave flik flak på en lang græsplæne og dér skete der noget i mig! Fordi dét var da bare det sejeste!
Jeg startede dog først til gymnastik da jeg var 12 år gammel. Først til opvisningsgymnastik og senere Teamgym, som er konkurrencegymnastik.

Derudover har jeg haft egen hest i mange år og konkurreret i både dressur, ridebanespringning og military.

Jeg stoppede til gymnastik i 2014 og solgte min hest i 2015. Der skulle bare ske noget nyt!

Jeg begyndte at styrketræne tilbage i 2014 og nåede i 2017 til et punkt hvor jeg manglede et mål med min træning. Det var dér jeg besluttede mig for, at kaste mig ud i et bikinifitness forløb og senere stille op til New Commers 2018 og Iron Rebel Show 2018.

De vildeste, fedeste oplevelser og jeg har lært SÅ meget!

Hvad mener du at sundhed er:

Jeg mener at sundhed er en balance imellem det fysiske og det psykiske!

At man har en stærk, normalvægtig og mobil krop, uden smerter og skavanker og samtidig er glad for det liv man lever og den person man er.

Jeg synes ens humør og tanker spiller en kæmpe rolle, på ens generelle sundhed! Det er trods alt de tanker du har og de beslutninger du tager, der i sidste ende får dig til at være social med familien, at vælge gode, næringsrige fødevarer i supermarkedet, at tilberede og spise gode, nærende måltider, at være fysisk aktiv, mm.

Dit bedste råd til kvinder som gerne vil have en sundere livsstil:

På en eller anden måde kurerer bevægelse og motion altså bare ALT!

Derfor er mit bedste råd til alle der gerne vil have en sundere livsstil, at finde en motionsform eller en sportsgren som du synes om!

Der er ingen facit når det kommer til bevægelse! Er du til dejlige gåture, til yoga, til svømning eller til fitness? Det er lige meget! Det vigtigste er at få bevæget din krop og at DU synes det er FEDT! Alle fordelene som f.eks. bedre kondition, bedre humør, forebyggelse af diverse sygdomme, kommer helt automatisk, hvis du sørger for at være kontinuerlig!

0

Din varekurv