MISSFIT ER TRÆNINGSHJÆLP, DER ER SKRÆDDERSYET TIL DIG OG DIT LIV – OG EN METODE, DER HJÆLPER DIG TIL AT FÅ DEN KROP, DU ALTID HAR DRØMT OM.

Vi hjælper dig nemlig med at finde din egen styrke. Uanset hvilket niveau du er på lige nu.

Træningen fokuserer på at opbygge en stram og fit kvindekrop, for vi elsker nemlig de kvindelige former – og især en rigtig god booty!

TRÆN NÅR DET PASSER DIG, OG FÅ DEN KROP DU DRØMMER OM

MissFit er træningshjælp, der er skræddersyet til dig og dit liv – og en metode, der hjælper dig til at få den krop, du altid har drømt om.* Vil du se effektive resultater med en træningsmetode, der matcher din livsstil?

* Vil du have en superstærk krop med kvindelige former?

* Synes du, det er uoverskueligt at komme i gang med at træne?

* Har du svært ved at finde en rytme i din daglige træning?

* Er din hverdag så presset, at du har brug for at kunne træne derhjemme?

* Har du brug for et udfordrende kick i dine træningsrutiner, så du får de resultater, du jagter?

Så er MissFit lige noget for dig!Vi hjælper dig nemlig med at finde din egen styrke. Uanset hvilket niveau du er på lige nu. Træningen fokuserer på at opbygge en stram og fit kvindekrop, for vi elsker nemlig de kvindelige former – og især en rigtig god booty!

ET TRÆNINGSFÆLLESSKAB MED PLADS TIL ALLE

Men MissFit er meget mere end træningsprodukter. Bag MissFit står personlig træner Camille Wagner, og hun har ønsket at skabe en individuel træningsmetode, der fungerer i en travl hverdag – og et træningsfællesskab, hvor du altid føler dig accepteret og velkommen. Her er sammenhold og plads til alle – uanset hvor du begynder, og hvor du gerne vil hen med din krop. Sundhed er nemlig individuel, og MissFit vil hjælpe dig med at finde frem til den bedste version af dig selv.

Alle kvinder fortjener nemlig en krop, de har det godt i – både med og uden tøj på!

INSPIRATION OG MOTIVATION FRA AMBASSADØRERNE

Ærlighed er noget af det vigtigste i et fællesskab. Derfor er MissFit teamet op med en flok seje, inspirerende og frem for alt ærlige ambassadører, der er så forskellige, at du altid kan finde en at spejle dig i og få motivation fra. Her kan du få gode råd, blive inspireret til nye øvelser, følge med i hvordan de andre MissFit’ere har det og læse ægte beretninger fra deres sunde liv.

For på samme måde som du nemmere kommer op af sofaen og ud at løbe, hvis du løber sammen med veninde, sådan er det også med MissFit. Vi er et åbent univers, hvor vi kan dele både de små sejre og de irriterende bump på vejen. Vi fejrer dig, når du når dit delmål, og vi giver opmuntring, hvis motivationen ikke er i top. MissFit er med andre ord din bedste træningsveninde.

HVEM ER CAMILLE WAGNER?

Camille er født i 1988 og tidligere bodyfitness-atlet. I dag arbejder hun som personlig træner, onlinecoach og kostvejleder. Hun har fundet sin egen opskrift på sundhed og elsker at lære fra sig. Hun træner selv styrke og er afhængig af at se resultater hurtigt – og det er den tilgang, hun har brugt i udviklingen af MissFits produkter. Når du ikke har al tid i hele verden til holde din krop i form, så skal du også have noget ud af din træning.

Kan man få personlig træning hos Camille Wagner?

Det kan du - både face to face-undervisning og onlineforløb. Du finder alle informationerne på cwtraining.dk.

Hvordan er ambassadørerne udvalgt?

Det vigtigste i udvælgelsen af ambassadørerne har været at finde en flok seje, inspirerende og ærlige kvinder, der elsker MissFit-ideen lige så meget, som vi selv gør. Og det gør vores ambassadører. Derudover har det været centralt, at de er vidt forskellige. Ingen mennesker er ens, og det der motiverer dig, er ikke nødvendigvis det som motiverer din veninde. Hos MissFit kan du sandsynligvis finde en ambassadør, der er det samme sted som dig – og som du kan blive motiveret af.

Får ambassadørerne penge for at reklamere for MissFit?

Alle ambassadører har sagt ja til at være med, fordi de er vilde med MissFit og selv har oplevet, hvad produkterne kan gøre for dem – og fordi de gerne vil hjælpe dig og alle andre til at finde jeres opskrift på det sunde liv. Som tak for at de bidrager til bloggen her på MissFit, får de en andel af de produkter, deres følgere køber – og I får naturligvis rabat på de produkter, I køber gennem jeres ambassadør. Det manglede da bare.

Jeg vil gerne være ambassadør for MissFit – hvad gør jeg?

Lige nu leder vi ikke efter nye ambassadører, men du er velkommen til at sende en mail – så kigger vi på det.

Jeg har en ide til et MissFit-produkt – hvem kan jeg kontakte?

Vi vil altid gerne høre fra vores kunder med ros, ris og gode ideer. Kontakt os her.

Hvor lang tid går der, fra jeg har bestilt, til jeg modtager mine MissFit-produkter?

Vi sender alle bestillinger med GLS, og fra ordren er afsendt fra lageret, går der typisk 1-2 hverdage, før du har pakken. Der kan være længere leveringstid i forbindelse med helligdage og højtider.

Hvor leverer I til?

Vi leverer til hele verden.

Der er noget i vejen med mit MissFit-produkt – hvad gør jeg?

Det er vi kede af at høre! Tag kontakt til os – så finder vi ud af, hvad der er galt og bliver enige om, hvorvidt der er grundlag for ombytning eller returnering.

Kan jeg få bytte eller returnere MissFit-produkterne?

Såfremt produkterne ikke er pakket ud eller taget i brug, kan du altid bytte dem til andre varer. Du kan returnere inden for 14 dage efter modtagelsen. Bemærk at returfragten er på egen regning.