Sara Karimi

Sara Karimi2018-06-30T10:35:36+00:00

Navn: Sara Karimi
Alder: 18 år
Bopæl/område: København S
Uddannelse : STX

Baggrund:

Jeg er en pige der er vokset op i en sportslig familie hvor der gennem mine leveår altid er blevet sat fokus på sundhed og motion. Begge mine forældre har dyrket sport i deres unge dage og derfor har jeg altid set på motion som værende en livsstil og ikke en pligt. Det er altid faldet mig naturligt at skulle løbe, spille boldspil osv. Jeg har i 8 år spillet håndbold, svømmet og danset, men da jeg fik en skade var dette ikke noget jeg kunne yde til perfektion længere og derfor begyndte jeg at styrketræne, som jeg nu har gjort siden jeg var 14 – 15 år gammel. Jeg er en del af ”Approved Athletes by Sebastian Allsøe” og jeg er bikini atlet. Jeg stillede op til Newcomers 2018, hvor jeg havde min debut. Jeg elskede mit forløb og min kærlighed for sporten bragte mig en 1. Plads i klassen: Bikini fitness junior +166 cm. Efter denne oplevelse er jeg bare blevet endnu mere bekræftet i at dette er noget jeg brænder for, og noget jeg ikke ville kunne undvære.

Hvad mener du at sundhed er:

Sundhed er individuelt, og folk kan prioritere anderledes. Det handler om at finde sig selv, og finde ud af hvad der er med til at forme og forbedre dig både på det fysiske og psykiske plan. Sundhed handler om at være i balance og lytte til sit sind. Det handler om ikke at lade sig disciplineres af omverdenen og diverse udsagn, men at lytte til sig selv og finde den balance som er tilrettelagt lige præcis dig. Sammenspillet mellem krop og sind er så vigtigt, og når man finder en balance mellem gode spisevaner og indre ro, så oplever man også at vågne op med entusiasme, energi og positivitet.

Dit bedste råd til kvinder som gerne vil have en sundere livsstil:

At elske sig selv er virkelig nøglen til en sundere livsstil. Selvværd er virkelig vigtigt, for det at føle sig godt tilpas, påvirker også dit ydre og hvordan du handler. For at opnå en sundere livsstil, handler det også om at man selv skal tage initiativ, for at opretholde sig og opnå en balance. Man er nød til at balancere alle aspekter i livet (arbejde, familie og følelsesmæssigt). Dette er vigtigt da disse centrale ting som er en del af livet, overlapper hinanden og er en sammenkæde der påvirker hinanden. Derfor er det vigtigt at sætte sig nogle mål, og samtidig kunne rose sig selv. Man skal finde ud af hvad der virker for en, man skal være forberedt på at det er et langvarigt projekt, og det kan godt tage tid at finde balancen, og det der passer lige præcis dig.

0

Din varekurv